BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “HAYKIRIŞIMIZI TÜM DÜNYA DUYSUN”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “HAYKIRIŞIMIZI TÜM DÜNYA DUYSUN”

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediyesi’nin sponsorluğunda İngiltere Fransa arasında Manş Denizi’ni double yaprak geçen ilk Türk takımı olan yüzücüler Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi. Barış diye haykırmaya devam edeceklerinin altını çizen Türkyılmaz, bu çağrının tüm dünyanın duyması gerektiğini de sözlerine ekledi.
 

Mudanya Belediyesi’nin sponsorluğunda İngiltere ve Fransa arası Manş Denizi’ni 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde double yaparak geçen ve bu anlamda ilk Türk takımı olma başarısını gösteren milli ve master yüzücüler Ayşin Oya Bekbay, Faruk İlgüy, Erman Ağırbaşlı ve Oğuz Çam ile antrenör Dursun Saru Mudanya Belediyesi’nin teşekkür yemeğinde bir araya geldi.
“SAVAŞLAR SON BULSUN”
Ülkemize hem bayram, hem de barış günü hediyesi armağan eden ve attıkları her kulaçta Mudanya'mızın barış ve kardeşlik çağrısını tüm dünyaya duyuran yüzücüleri tebrik eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sonsuza dek barış diyerek barışa kulaç atıldı. Dünya’nın her yerinde savaşlar sürerken bu haykırışlarımızı umarız tüm dünya duyar ve savaşlar bir an önce son bulur” dedi.
ETKİNLİK ANLAMINI BULDU
Dünya Barış Günü’nde gerçekleşen etkinliğin anlamını bulduğunu dile getiren yüzücüler ise, “Barışa Kulaç” ekibi olarak gururlu ve mutlu olduklarını da sözlerine eklediler. Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katılım gösterdiği yemekte yüzücülere çeşitli hediyeler ile teşekkür eden Başkan Türkyılmaz’a yüzücüler de Mustafa Kemal Atatürk portresi hediye ettiler.