Başkan Hasan Can Yazar Maruf Öztoprak’ı Ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Ümraniye Belediyesi Hikâye Yarışmaları’na çok kez katılarak mansiyon ve derece alan, ilk kitabı Hayalçelen yakın zamanda çıkan Yazar Maruf Öztoprak’ı makamında ağırladı.

Haber Ajansı Yayın Grubu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Ümraniye Belediyesi Hikâye Yarışmaları’na çok kez katılarak mansiyon ve derece alan, ilk kitabı Hayalçelen yakın zamanda çıkan Yazar Maruf Öztoprak’ı makamında ağırladı.

Ümraniye Belediyesinin kültür-sanat alanındaki en önemli çalışmalarından olan Resim, Hikâye ve Şiir Yarışmaları sanatçıları teşvik etmeye ve kültür yayınlarıyla edebiyat dünyasına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda; hikâye yazmaya başladığı ilk günlerden itibaren Ümraniye Belediyesi Hikâye Yarışmalarına hikâyeler göndermeye başlayarak mansiyon ve ödül kazanan Maruf Öztoprak ilk kitabı Hayalçelen’i Başkan Hasan Can’a hediye etmek için kendisini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can, Yazar Maruf Öztoprak’a başarılar dileyerek eserinin hayırlı olması temennisinde bulundu.