BAŞKAN AKTAŞ VE BAŞKAN IŞIK GÜRSU'DAKİ ÇALIŞMALARI BİRLİKTE İNCELEDİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Büyükşehir’in bereket sofrasında Gürsulularla buluştu. Gürsu Kurtuluş Camii’nde kılınan sabah namazının ard...

Haber Ajansı Yayın Grubu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Büyükşehir’in bereket sofrasında Gürsulularla buluştu.

Gürsu Kurtuluş Camii’nde kılınan sabah namazının ardından, Büyükşehir Belediyesi’nin bereket sofrasında cemaatle birlikte kahvaltı yapan Başkan Aktaş ve Başkan Işık, Gürsulularla sohbet etti.

Gürsu’da yapılan çalışmaları Başkan Işıkla birlikte inceleyen Başkan Aktaş, çalışmalara ilişkin Başkan Işık’tan bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi’ nin Gürsu’da devam eden hizmetlerini inceleyen Başkan Aktaş, çalışmalara ilişkin olarak yapılmasını istediği düzenlemeleri yerinde göstererek yetkililerle paylaştı. Gürsu Belediyesi’ nce gerçekleştirilen hizmetleri de inceleyen Başkan Aktaş, Büyükşehir’in tüm ilçelerde olduğu gibi Gürsu’da da hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

“Gürsumuz’un gelişimi için yaptığımız ve yapmayı planladığımız hizmetler hakkında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaşla istişare yaparak desteklerini istedik” diyen Başkan Işık, “ Başkanımızla hizmetlerimizi yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunduk. Gürsumuz için desteklerini beklediğimiz hizmetlerimiz konusunda da sohbet etme imkanı bulduk. Tüm destekleri için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Gürsu merkezde, Gürsu Belediyesi’nce yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nce, Ankara yolunda yapılan yeni Gürsu kavşağında detaylı inceleme yaparak yetkililerden bazı düzenlemeler daha yapılmasını istedi.