BAŞARILI YÜZÜCÜ İDİL, BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN BAŞKENTİ İÇİN KULAÇ ATACAK

BAŞARILI YÜZÜCÜ İDİL, BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN BAŞKENTİ İÇİN KULAÇ ATACAK

Haber Ajansı Yayın Grubu

Kıtalararası birçok derecesi ve madalyası bulunan İdil Özkol, 27 Şubat’ta Muğla’da gerçekleşecek yüzme yarışlarında Mudanya’yı temsil edecek.

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü sporcusu İdil Özkol, bu yıl onuncusu gerçekleşecek olan 10. Datça Kış Yüzme Maratonu’nda Mudanya’yı ve Mudanya Belediyesi’ni temsil edecek. Geçtiğimiz yıllarda katıldığı yarışlarda kıtalararası birçok derece elde eden Özkol, Datça yarışlarına da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 5 km’lik uzun parkurda 19-24 yaş kategorisinde Mudanya’yı temsil edecek Özkol, Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Türkyılmaz’a geçtiğimiz yıllarda katıldığı Çanakkale Rotary Yüzme Yarışları’nda aldığı anı madalyasını hediye eden Özkol, Datça yarışlarında da başarı sözü vererek, Türkyılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
“MUDANYA SPORDA DA ADINI DUYURUYOR”
Türkiye’nin en önemli yüzme yarışları içerisinde yer alan Datça Yüzme Yarışları’nda Mudanya’nın temsil edilmesinin gurur verici olduğuna dikkat çeken Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İdil kızımızın bu yarışlarda derece elde edeceğine yürekten inanıyoruz. Bizde kendisine elimizden gelen tüm desteği veriyoruz” dedi. Mudanya’yı her alanda temsil etmek adına girişimlerin devam ettiğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, diğer spor branşlarında da Mudanya’nın adını duyuracaklarının altını çizerek, spora ve sporcuya verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.
İdil Özkol, 2014 yılında düzenlenen aynı yarışlarda uzun parkur kadınlar genel klasman birincisi olmuştu.