BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİN BRİÇ TURNUVASINDA BULUŞTULAR

BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİN BRİÇ TURNUVASINDA BULUŞTULAR

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Belediyesi ile Bursa Briç Spor Kulübü (BBSK)işbirliği ile düzenlenen “Barış ve Kardeşlik Briç Turnuvası” tamamlandı. 150 sporcunun katıldığı turnuvanın genel klasman şampiyonu Melih ve Ali Can çifti oldu.

Mudanya Mütarekesi’nin imzalanışının 95’inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi ile Bursa Briç Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenen “Barış ve Kardeşlik Briç Turnuvası” Montania Hotel’de gerçekleştirildi. Turnuvaya Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Briç Spor Kulübü Başkanı İbrahim Gülenç’in yanı sıra Mudanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Talip Narin katılım sağladı.  
“BARIŞI YAŞATMAYA VE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Barışın çok önemli bir kavram olduğuna dikkat çeken Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İnsanlar savaşmak, can almak için can atıyorlar. Ama biz inadına değil, inanarak barış diye haykırmaya devam edeceğiz” dedi. Barışı yaşatmak ve yaşamak için göreve geldikleri günden itibaren Mudanya’dan bir ateş yaktıklarını söyleyen Türkyılmaz, “Düzenlenen briç turnuvası da bunlardan bir tanesidir. Tüm sporcularımıza ve emeği geçenlere barış ve kardeşlik adına verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BİRİNCİ MELİH- ALİ CAN ÇİFTİ OLDU
Bursa dışından da katılımların gerçekleştiği ve 150 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın genel klasman birincisi Melih Baş ve Ali Can Üstünboyacıoğlu çifti olurken, ikinciliği Ali Orhan Ekinci- Yusuf Kahyaoğlu, üçüncülüğü ise Şakir Dikmen- Dilek Yavaş çifti elde etti. .   Senyör kategorisinde Kazım Yeniçeri- Nazım Cihan çifti birinciliği elde ederken, Mix kategorisinde Taner Yıldız - Nihal Dizdar çifti birinci oldu.  Genç kategorisinde ise Halil Atakan Düz - Buket Bulut çifti birinciliği elde etti.  
Dereceye giren sporculara kupaları takdim edilirken, BBSK Başkanı İbrahim Gülenç katkılarından dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz adına, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Talip Narin’e plaket ile teşekkür etti.