BARIŞ VE BAYRAK SEVDALISI BAŞKANA ÖZEL HEDİYE

BARIŞ VE BAYRAK SEVDALISI BAŞKANA ÖZEL HEDİYE

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mudanya Güzelyalı Kadın Dayanışma Derneği, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Türk Bayrağı ve Barış Sembolü hediye ettiler.

Mudanya Güzelyalı Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Baysan ve yönetim kurulu üyeleri Nebiye Kılıç, Şerife Sert, Gülşah Yılmaz ve Yeşim Durmaz, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri el sanatları sergisine verdiği destekten dolayı Türkyılmaz’a teşekkür eden Baysan ve yöneticileri Türkyılmaz’a filografi sanatı ile yapılmış Türk Bayrağı ve Barış İşareti görsellerinin yer aldığı tabloları hediye ettiler.
DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK
Ziyaretten dolayı dernek başkanı Nilgün Baysan ve üyelerine teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dernek çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. Gerçekleşen sergide ortaya çıkan el sanatları ürünlerinin önemine vurgu yapan Türkyılmaz, “Belediye olarak ilçemizde faaliyet gösteren derneklerimize elimizden gelen desteği her zaman veriyoruz. Derneklerimizde hazırladıkları ürünlerle hem ekonomiye katkı veriyor hem de yeteneklerini sergiliyorlar. Kadınlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
MÜTAREKE BİNASI FİLOGRAFİYE YANSIYACAK
Bayrak sevdalısı olan Mudanya’da “Barış ve Kardeşlik” markasını yaratan Başkan Hayri Türkyılmaz’a özel olarak yaptıkları hediyeleri takdim eden Baysan, “Başkanımızın bayrak sevdalısı ve barış tutkunu olduğunu bildiğimiz için özel olarak hediyeler hazırladık” dedi. Filografi sanatıyla ilk kez barış sembolünün yapıldığını ifade eden Baysan, “Başkanımızla da yaptığımız görüşmede Mütareke Evi’nin filografi sanatı ile buluşturmak için çalışmalarımıza başladık” dedi.