30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Sıla Konseri Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. Yıl dönümü kutlamaları gündüz gerçekleştirilen törenlerin ardından ilçelerdeki konserlerle devam etti. Bu kapsamda Çerkezköy ilçesi de pop müzik sanatçısı Sıla'nın konserine ev sahipliği yaptı.Tekirdağ Büyükşehir…

Haber Ajansı Yayın Grubu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. Yıl dönümü kutlamaları gündüz gerçekleştirilen törenlerin ardından ilçelerdeki konserlerle devam etti. Bu kapsamda Çerkezköy ilçesi de pop müzik sanatçısı Sıla'nın konserine ev sahipliği yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen Sıla konserinde binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşadı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sıla, konser boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Sıla'ya çiçek takdim etti. Burada bir konuşma yapan Genel Sekreter Oral Karakaya tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığını belirterek, Sıla'yı böylesi özel bir günde Çerkezköy'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  Sıla da Çerkezköy'de olmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya'ya ve konsere katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.