3 Ocak Coşkusu Hande Yener Konseriyle Taçlandı

3 Ocak Coşkusu Hande Yener Konseriyle Taçlandı

Haber Ajansı Yayın Grubu

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan Mersin’in düman igalinden kurtuluunun 96. yldönümü dolaysyla devam eden etkinliklerin sonunda Hande Yener konser verdi.

Konserde gönüllerince elenen Mersinliler kurtulu cokusuna ortak oldu.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenen konsere, Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gubarolu ve binlerce Mersinli katld.

Gecede en popüler arklarn Mersinliler için seslendiren pop müziinin sevilen ismi Hande Yener’e Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel yakasndaki, Atatürk ve Türk Bayra figürlü rozeti hediye etti. Renkli görüntülerin yaand konserde Yener rozeti yakasna taktktan sonra sahne performansna devam etti.

 “Yener: 2018 sizlerle birlikte harika balad”

Pop müziinin sevilen ismi Hande Yener konserde Mersinlileri selamlayarak “Bugün Mersinimizin kurtuluunu kutluyoruz. Mersin’de, Atamz saygyla ve sevgiyle anyorum. Yeni yln ilk konseri, 2018 harika balad. Sizleri görmek benim için harika. Ayrca rozet için de çok teekkür ediyorum, çok naziksiniz. Üzerinde bayramzda var ve zevkle, keyifle, büyük bir gururla alyorum. Sayn Bakanmza da çok teekkür ediyorum ve sevgilerimi iletiyorum. Bu güzel hatray da hemen takyorum” eklinde konutu.

Pop müziinin sevilen ismi Yener, tklm tklm dolu salonda, coku ile karland. Hande Yener, ‘Bakcaz Artk’, ‘Mor’, ‘Emrine Amade’, ‘Romeo’, ‘Krmz’  ‘Seviyorsun’ gibi birbirinden güzel arklarn 3 Ocak Mersin’in kurtulu günü için seslendirdi.

Oturduklar koltuklarndan sahnenin önüne koarak Hande Yener’in arklarna elik eden Mersinliler 3 Ocak Mersin’in düman igalinden kurtulu cokusuna ortak oldu.

Gecede Mersinli sanatç Kadir Somer de sevilen arklarn Mersinliler için seslendirdi. Konsere gelen dinleyiciler, tüm arklara elik ederken arklar hep bir azdan söylendi ve Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gubarolu Mersinli sanatç Kadir Somer’e çiçek hediye etti.