2. Sanayi Sitesine 20 bin ton asfalt seriliyor

Haber Ajansı Yayın Grubu

2018 asfalt sezonunda kent merkezindeki bulvar, cadde ve sokaklara 800 bin ton sıcak asfalt sermeyi hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesinde bulunan 2. Sanayi Sitesine sıcak asfalt sermeye başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 800 bin ton sıcak asfalt hedefiyle başlattığı 2018 asfalt sezonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  2. Sanayi Sitesindeki Cadde ve sokakların asfaltlamasını başlatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 20 bin ton asfalt serecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) ile Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’ın (DEDAŞ) 2. Sanayi Sitesinde yürüttüğü altyapı çalışmalarını tamamlamasıyla asfaltlama çalışmalarına başlayan ekipler, site içinde toplam 9 kilometreyi bulan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt seriyor. Ekipler, 2. Sanayi Sitesinde yaşanan yoğunluğa bağlı olarak asfalt çalışmalarını bir ay içinde tamamlamayı hedefliyor.