14 Ünlü, 14 Kalp, 14 Şubat!

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü programı çerçevesinde ünlü isimler tarafında...

Haber Ajansı Yayın Grubu

14 Şubat Sevgililer Günü Beşiktaş’ta bir başka kutlanıyor. Yolu aşk ve sevgiden geçen herkese “Aşk Beşiktaş’ta güzel” mesajı iletecek olan Sevgililer Günü etkinlikleri çerçevesinde 14 ünlü isim pleksi kalp heykelleri üzerine duygularını yansıttı.

Pleksi kalp heykellerine aşklarını yansıtan ünlü isimler arasında Begüm Şen, Kenan Doğulu, Demet Sabancı, Ebru Akel, Enci Teker, Fikret Orman, Hülya Avşar-Zehra Çilingiroğlu, Kiera Chaplin, Mithat Can Özer, Osmantan Erkır, Sarp Levendoğlu-Birce Akalay, Mustafa Denizli, Lal Denizli, ve Sıla yer alıyor.

#AşkınSelfiesi talihlilerinin belirlenmesinin ardından“14 Ünlü, 14 Kalp, 14 Şubat” kalp heykelleri sergisi basına tanıtıldı. Sergi açılışına Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, eşi Özlem Hazinedar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, sergide eser sahibi olan bazı ünlü isimler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Raffles Otel Zorlu Center’da 8 Şubat Pazartesi günü düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan “14 Ünlü, 14 Kalp, 14 Şubat” kalp heykelleri sergisi, lansman sonrasında da sergilenmeye devam edecek. Kalpten heykellerin üçü Zorlu Center'da, diğer 11 tanesi de Beşiktaş sokaklarında olmak üzere sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.