solyanreklam
sagreklam

Belediye Başkanı Özdemir'in Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Özdemir'in Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:40

 Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Okul ziyaretleri kapsamında Sosyal Bilimler Lisesine misafir olan Başkan Özdemir, okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulların eğitim durumu, eğitim öğretimle ilgili yapılabilecekler ve öğrencilerimizle ilgili görüş alışverişinde bulundu. 


 Okul ziyaretinde öğretmenlerden gelen talepleri alan ve görüşmelerde bulunan Belediye Başkanı Cafer Özdemir; “Gelecek nesillerimizin iyi eğitilmesi için çaba sarf eden eğitim yuvalarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu ziyaretlerimiz de yönetici ve öğretmenlerimizle bir araya geliyor, böylece eğitim camiası ile direkt iletişim kurarak talepleri dinleme fırsatı buluyoruz.” şeklinde konuştu.


 Ziyarette okullara her türlü desteğin verilmeye devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e Belediye Özel Kalem Müdürü Hüseyin Menç eşlik etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık