solyanreklam
sagreklam

AKSARAY BELEDİYESİ 60 BİN KİŞİYE YEMEK DAĞITTI

Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 60 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar ailelerle birlikte ihtiyaç sahibi binlerce ailenin adresine her gün iftarda belediye tarafından sıcak yemek servis edildi.

AKSARAY BELEDİYESİ 60 BİN KİŞİYE YEMEK DAĞITTI
  • 21 Mayıs 2020, Perşembe 1:05

AKSARAY BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA 60 BİN KİŞİYE YEMEK DAĞITTI

Geçtiğimiz Ramazan ayında mahallelerde düzenlediği iftarlar programları ile vatandaşları aynı sofrada buluşturan Aksaray Belediyesi, bu yıl pandemi süreci nedeniyle toplu iftar programlarını iptal etmek zorunda kaldı.

Aksaray Belediyesi, her Ramazan ayında paylaştığı Ramazan sofrasını bu yıl sıcak yemek servisi yaparak sürdürdü. Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 60 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar ailelerle birlikte ihtiyaç sahibi binlerce ailenin adresine her gün iftarda belediye tarafından sıcak yemek servis edildi.

Aksaray Belediyesi yemekhanesinde her gün 650 aileye yetecek 2 Bin kişilik 3 çeşit yemek el değmeden paketleniyor. Belirlenen adreslere tek tek teslim ediliyor. Ramazan ayının getirdiği paylaşma ve yardımlaşma duygusunun en yoğun şekilde yaşanması için başlatılan sıcak yemek servisi Ramazan ayı boyunca süreceği yetkililer tarafından bildirildi.

Aksaray Belediyesinin ihtiyaç duyulan her noktada vatandaşının yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Salgın dolayısıyla evinden çıkamayan ve risk grubunda yer alan ailelerimiz ile birlikte yemek yapamayacak kadar yaşlı, engelli veya ihtiyaç sahibi ailelerimize her gün iftarda sıcak yemek servisi yapıyoruz. Belediye olarak Ramazan’ın bereketini ve iftar sofrasını onlarla paylaşmanın huzuru içiresindeyiz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk.” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık