BELEDİYE PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Afyonkarahisar Belediyesi´nin hizmet içi eğitim programı çerçevesinde, Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

BELEDİYE PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 18:42

BELED�YE PERSONEL�NE �� GÜVENL��� E��T�M� VER�LD�

Afyonkarahisar Belediyesi'nin hizmet içi e�itim program� çerçevesinde, Belediye personeline i� sa�l��� ve güvenli�i e�itimi verildi.

Belediye personelinin, i� kazalar�na kar�� bilinçlendirilmesi amac�yla düzenlenen e�itim program�, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekle�tirildi. �� Güvenli�i Uzman� Ahmet Özkan taraf�ndan verilen e�itimde, çal��ma mevzuat�, i�çi ve i�verenin yasal hak ve sorumluluklar�, i�yeri güvenli�inin sa�lanmas�, i� kazas� ve meslek hastal�klar�na kar�� al�nmas�na gereken önlemlerle ilgili bilgi verildi.

Ya�anm�� i� kazalar�na ili�kin görsellerle sunumunu destekleyen �� Güvenli�i Uzman� Ahmet Özkan, pek ço�u ölümle sonuçlanan bu kazalar�n, özellikle geride kalan aileler için büyük y�k�m oldu�unu belirterek, "��inizi yaparken her zaman riskleri göz önünde bulundurun. A��r� cesaret ve tedbirsizlikle kaderi kar��t�rmay�n. Olumsuz bir sonuçta ailenizin ve sevdiklerinizin durumunu dü�ünün" dedi.