solyanreklam
sagreklam

ŞEHİT AKİF GÜLEŞ TAZİYE EVİNE YEMEKHANE VE MUTFAK

Belediyemiz, Şehit Akif Güleş Taziye evi bahçesinde başlattığı yemekhane ve mutfak inşaatını tamamlayarak hizmete açtı....

ŞEHİT AKİF GÜLEŞ TAZİYE EVİNE YEMEKHANE VE MUTFAK
  • 24 Temmuz 2018, Salı 10:05

ŞEHİT AKİF GÜLEŞ TAZİYE EVİNE YEMEKHANE VE MUTFAK

     Belediyemiz, Şehit Akif Güleş Taziye evi bahçesinde başlattığı yemekhane ve mutfak inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

    Adıyaman’ın bütün mahallelerinde başlattığı taziye evi yapım seferberliğini tüm hızıyla sürdüren Belediyemiz şimdide ihtiyaç duyulan taziye evlerine yemekhane ve mutfak yapımına başladı.

     Barbaros Hayrettin Mahallesi’nde bulunan Şehit Akif Güleş Taziye Evi’nde ihtiyaca binaen başlatılan mutfak ve yemekhane inşaatı hakkında bilgi veren yetkililerimiz, “İlimizin en yoğun kullanılan taziye evlerinden bir tanesi olan Şehit Akif Güleş Taziye Evi’nde, taziye sahiplerinin ihtiyacı üzerine yemekhane ve mutfak olarak kullanılabilecek ayrı bir bina inşaatına başlayan Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamladı. İnşallah bundan sonra taziye sahipleri ana bina da misafirlerini ağırlarken, hemen yanında yapılan ayrı bölümde de yemek saati yemeklerini yiyebilecekler. Halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

     Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren taziye sahipleri ise Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 24.07.2018

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık