CUMHURİYET BAŞSAVCISI KARABACAK’TAN, BAŞKANIMIZA VEDA ZİYARETİ

Açıklanan son kararname ile Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Fatih Karabacak, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya veda ziyaretinde bulundu....

• 07 Ağustos 2018, Salı 11:02

CUMHURİYET BAŞSAVCISI KARABACAK’TAN, BAŞKANIMIZA VEDA ZİYARETİ

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnamesiyle Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak veda ziyaretlerine devam ediyor.

Yeni görev yerine gitmeden önce veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla bir araya gelen Cumhuriyet Başsavcısı Karabacak ziyarette yaptığı konuşmada, Adıyaman’dan çok güzel anılar ve güzel dostluklarla ayrılacağını dile getirerek, her zaman desteğini gördüğünü söylediği Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ise yaptığı konuşmada, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Fatih Karabacak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi : 07.08.2018