AK PARTİ HEYETİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

AK Parti milletvekilimiz Ahmet Aydın, AK Parti il teşkilatımızla birlikte Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti....

• 09 Ağustos 2018, Perşembe 13:33

AK PARTİ HEYETİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

TBMM’nin tatile girmesi ile soluğu seçim bölgesi Adıyaman’da alan AK Parti milletvekilimiz Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Alkayış ve parti teşkilatımızla birlikte Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediyemiz tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi alan milletvekilimiz Aydın ve beraberindeki heyet, il genelindeki çalışmalar ile ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti olarak Adıyaman’da çok önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren milletvekilimiz Aydın, çalışmaların hız kesmeden süreceğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ise AK Parti olarak her şeyin en iyisine layık olan Adıyaman halkı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Oluşturulma Tarihi : 09.08.2018