solyanreklam
sagreklam

17 MAHALLEDE 35 PARKA, 35 YENİ OYUN GRUBU…

Belediyemiz tarafından şehir genelindeki parklarda yenileme seferberliği başlatıldı....

17 MAHALLEDE 35 PARKA, 35 YENİ OYUN GRUBU…
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 13:49

17 MAHALLEDE 35 PARKA, 35 YENİ OYUN GRUBU…


     Belediyemiz tarafından şehir genelindeki parklarda yenileme seferberliği başlatıldı.

     Belediyemiz, şehir genelinde toplam 35 parkta yenileme çalışması başlattı.

    17 mahallede bulunan 35 parkın yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, 35 parkın oyun gruplarını yenileyip, park içerisinde bakım ve düzenleme çalışmaları yapılacağını söyledi.

    Adıyaman’da köklü değişikliklerin yaşanmaya başladığını da sözlerine ekleyen Başkanımız, bir taraftan şehrin dört bir yanında devam eden yeni park projeleri, diğer taraftan da 17 mahallede bulunan 35 parkın baştan sona yenilenme çalışmalarının tamamlanması ile özellikle çocukların ve gençlerin zaman geçirebilecekleri çok güzel mekanların ortaya çıkacağını dile getirdi.

    Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerimiz ise 17 mahallede bulunan 35 parkta sürdürdükleri çalışmalarla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Belediye Başkanımızın talimatlarıyla 17 mahallemizde bulunan 35 parkta baştan sonra yenileme çalışmalarına başladık. Bu çerçevede oyun gruplarını yenileyeceğimiz, bakımını ve düzenlemesini yapacağımız bu projemize Kayalık ve Yeni Sanayi mahallelerindeki parklardan başladık. İnşallah en kısa sürede buradaki çalışmaları tamamlayıp diğer mahallelerimize geçeceğiz.”

    Mahalle sakinleri ise parklarda yapılan yeniliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 15.08.2018

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık