Esnaf Ziyaretine Mini Konser Arası

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Çakmak Caddesi’ndeki esnaf ziyaretleri renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.   ESNAFLARI ZİYARET ETTİ Hemşerilerinden aldığı manevi güç ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin en işlek caddelerinden olan Çakmak Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti, kolaylıklar diledi. HEP BİR AĞIZDAN “TÜRKİYEM” Başkan Sözlü, esnaf ziyareti […]

Esnaf Ziyaretine Mini Konser Arası
  • 28 Kasım 2018, Çarşamba 10:34

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

HEP BİR AĞIZDAN “TÜRKİYEM”

Başkan Sözlü, esnaf ziyareti esnasında cadde üzerinde gitar çalıp şarkı söyleyen bir gencin yanına gelip onun söylediği şarkıya eşlik etti. Başkan Sözlü’nün gencin “Türkiyem” şarkısına eşlik ettiği dakikalar renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.