Dünya birincisi gençlerden Başkan Sözlü’ye teşekkür ziyareti

Dünya birincisi gençlerden Başkan Sözlü’ye teşekkür ziyareti Estonya’da Adana Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla katıldıkları Robotex International 2018 yarışması Make X Blue Planet kategorisinde Dünya 1.si olan öğrenciler, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti “ADANA ÖNCÜ ŞEHİR OLMALI” Adana’nın bilimde, kültürde, sanatta, sporda öncü şehir olmasını arzuladığını her platformda dile getiren ve verdiği desteklerle de bunu en […]

• 08 Aralık 2018, Cumartesi 11:20

Dünya birincisi gençlerden Başkan Sözlü’ye teşekkür ziyareti

“ADANA ÖNCÜ ŞEHİR OLMALI”

Adana’nın bilimde, kültürde, sanatta, sporda öncü şehir olmasını arzuladığını her platformda dile getiren ve verdiği desteklerle de bunu en iyi şekilde ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Estonya’da Adana Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla katıldıkları Robotex International 2018 yarışması Make X Blue Planet kategorisinde Dünya 1.si olan öğrencileri makamında ağırladı.

“GENÇLERİMİZİN BAŞARISI ADANA’NIN GURURU”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sözlü, gençlerin başarısıyla gurur duyduğunu belirtti. Adana’nın bilimsel çalışmalar alanında ismini yücelten gençlere teşekkür eden Başkan Sözlü, onlarla geleceğe dair sohbet etti. Öğrenciler de destekleri için Başkan Sözlü’ye teşekkür etti.