Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçede güçlü altyapının temellerini attıktan sonra İbrahim Mete ve Süleyman Oğuz bulvarları ile Hastane Caddesi’ni bitümlü sıcak karışım asfaltla kapladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün 4,5 yıllık hizmet döneminde 152 bin 481 metre içme suyu, 5 bin 820 metre kanalizasyon ve bin 810 metre yağmur suyu şebekesi kazandırdığı Ceyhan İlçesi’nde asfalt hamlesi hızlı başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Ceyhan’ın ana arterlerinden İbrahim Mete Bulvarı, Süleyman Oğuz Cerit Bulvarı ve Hastane Caddesi’ni bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmasıyla otoyol standartlarına kavuşturdu.
GÜÇLÜ ALTYAPININ TEMELLERİ ATILDI, SIRA ASFALTA GELDİ
Ceyhan halkını paslı, kireçli borulardan kurtarıp, içme suyu şebekesini uluslararası kalite belgesine sahip duktil ve polietilen borularla yenileyen, kanalizasyon hatlarını dev beton borularla güçlendirerek pis suların ve yağmur sularının kontrollü şekilde arıtma tesisine ulaştırılmasını sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, güçlü altyapının temellerini attıktan sonra asfalt çalışmalarını yoğunlaştırdı.
3 ANA GÜZERGAHTA GECE-GÜNDÜZ ASFALT MESAİSİ
Adana Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta Ceyhan’ın trafik yükünü taşıyan 2 bin 600 metre uzunluğundaki İbrahim Mete Bulvarı’nı 4 bin 500 ton bitümlü sıcak karışım asfaltla kapladı. Asfaltta gece-gündüz mesaisini sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, daha sonra Süleyman Oğuz Cerit Bulvarı ile Hastane Caddesi’ne yöneldi.
Bin 200 metre uzunluğundaki Süleyman Oğuz Cerit Bulvarı’na 2 bin ton asfalt seren Büyükşehir ekipleri, 800 metrelik Hastane Caddesi’nde de bin ton asfalt kullanarak, taşıt trafiğini daha akışkan hale getirdi.
BAŞKAN SÖZLÜ’YE CEYHANLI HEMŞEHRİLERİNDEN TEŞEKKÜR
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin geniş kapsamlı aslafat çalışmasını Ceyhan sakinleri, Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve asfalt hizmetlerinden büyük memnuniyet duyan Ceyhan halkı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin örnek bir çalışma ortaya koyduğunu vurgulayıp, takdirlerini ifade etti.