solyanreklam
sagreklam

Başkan Sözlü’den ‘Benim Okulum Eğitim Fuarı’nda Örnek Ev Sahipliği

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye’de ilk ve tek olarak 2K Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘1. Benim Okulum Eğitim Fuarı’nın açılışına katıldı.

Başkan Sözlü’den ‘Benim Okulum Eğitim Fuarı’nda Örnek Ev Sahipliği
  • 30 Kasım 2018, Cuma 11:25


 

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK EĞİTİM FUARI

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurduğu 12 ilçede 15 şubesi ile hizmet veren Adana Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri aracılığıyla her yıl binlerce öğrenciyi lise ve üniversite hayallerine kavuşturan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye’de ilk ve tek olarak 2K Fuarcılık tarafından organize edilen ‘1. Benim Okulum Eğitim Fuarı’nın açılışına katıldı.

“HEM ÖĞRENCİLERİ EĞİTMELİ HEM DE VELİLERİ TAKİP ETMELİYİZ”

Açılışta yaptığı konuşmada eğitimin çağdaş toplumlar için önemine değinen Başkan Sözlü, her yıl eğitimde yeni reformların ortaya konulduğunu bu yıl da ana sınıfının mecbur olduğu noktasında bir kararın uygulandığını ifade ederek “Adana’da aşağı Seyhan’da ve Yüreğir’de 3-6 yaş arasındaki çocukları eğitmeliyiz ve bu çocukların velilerini de rehber öğretmenler aracılığıyla takip etmeliyiz.. Toplumsal manada kaynaşmayı üst seviyeye çıkarmalıyız. Her sokakta bir daireyi anaokulları haline getirmeliyiz. Yerel yönetimlerle iş birliği yapılmalı, sivil toplum katkı koymalı Milli Eğitimin yükü hafifletilmeli” dedi.

“KATLAV’IN ÇABASI TAKDİRE ŞAYAN”

Konuşmasını fuarın katılımcı ve destekçilerine teşekkür ederek sonlandıran Başkan Sözlü, 2K Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ayça Katlav’ı kadın bir girişimci olarak Türk kadının eğitime destek vermesi, doğru tespiti bulup çözüm üretmek noktasındaki çabasını da takdire şayan bulduğunu belirterek Katlav’ı tebrik etti.

Konuşmalar ve açılışın ardından Başkan Sözlü, fuar alanında kurulan stantları ziyaret etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık