Adana’nın siyasetçisine Torosları öğreten Başkan Sözlü Toroslarda!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kozan’ın Postkabasakal Mahallesi’nde hemşerileri ile kahvaltı yapıp, Saimbeyli’nin Kızılağaç Mahallesi’nde Cuma namazını mahalle sakinleri ile kıldı, akşam ise Kozan’ın Çulluuşağı Mahallesi’nde su hattı döşemesinin açılışı yaptı

 

KIRK YILLIK HİZMET DÖRT YILDA SUNULDU

Torosların eteklerinde yılların ihmal edilmişliği ile kırk yıldır yapılmayan hizmetleri dört buçuk yıldır tamamlayan, kent kırsalında uygulamaya koyduğu projelerle yerinde kalkınmayı sağlayan Adana siyasetçisine Torosları öğreten adam olarak yüreklerde yer edinen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cuma gününü yine Torosların başı dik insanları ile bir arada geçirdi.

KOZAN’DA GÜNE BAŞLADI

Güne Kozan’ın Postakabasakal Mahallesinde başlayan Başkan Sözlü, mahalle sakinlerinin hazırladığı kahvaltı sofrasına misafir oldu, onların sorun, talep ve takdirlerini dinledi. Burada yaptığı konuşmada yaşayan köy kavramına vurgu yapan Başkan Sözlü, küçükbaş hayvanların ve çocukların var olduğu köylerin yaşadığını ifade ederek milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla buralara hizmet ederken köylerin gelecekte de var olmasını arzuladığını belirtti.

CUMA NAMAZINI SAİMBEYLİ’DE KILDI

Başkan Sözlü günün öğle saatlerinde Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte Saimbeyli’nin Kızılağaç Mahallesi’ne geldi ve burada köylülerle Cuma namazını kılarak namaz sonrası kahvede hemşerileriyle sohbet etti. Saimbeylili hemşerilerine alternatif tarımın geliştirilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Sözlü, “Bu coğrafyanın insanları çalışmalı, üretmeli; onlar ürettiği müddetçe bizler Çukurova’da var oluruz” dedi.

ÇULLUUŞAĞI’NI YILLAR SONRA SUYA KAVUŞTURDU

Adana genelinde yedi bin kilometre yola hizmet götüren Başkan Sözlü, Saimbeyli’de yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi, ardından da Kozan’ın Çulluuşağı Mahallesi’nde Kozanlı hemşerileriyle buluşarak su hattı döşemesi açılışını gerçekleştirdi. Başkan Sözlü bölgeden vatandaşların sevgi seli ile uğurlandı.