solyanreklam
sagreklam

ASKİ Atatürk Spor Salonu’na ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Kent Estetiği Şehrin Geleceği Paneli’nde anlamlı ödülü aldı.  ASKİ Atatürk Spor Salonu’na ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Türk sporuna armağan ettiği, Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En […]

ASKİ Atatürk Spor Salonu’na ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 12:29

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Kent Estetiği Şehrin Geleceği Paneli’nde anlamlı ödülü aldı. 

ASKİ Atatürk Spor Salonu’na ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Türk sporuna armağan ettiği, Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’ne layık görüldü. Kent Estetiği Şehrin Geleceği Paneli’ne katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, anlamlı ödülü alkışlar eşliğinde aldı.
İnşaat Magazin Dergisi’nin Sheraton Otel’de düzenlediği Kent Estetiği Şehrin Geleceği Paneli, Adana’da kentleşme ve inşaat sektörüne yön veren aktörleri bir araya getirdi. Adana’nın kentleşme ve yapısal sorunları ile şehrin geleceği hakkında çözüm odaklı fikirlerin tartışıldığı panelde İnşaat Magazin Dergisi’nin çeşitli kategorilerde belirlediği ödüller sahiplerini buldu.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek, ASKİ Atatürk Spor Salonu Projesi’ne verilen ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü Mimar Tamer Gülcan ve Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı ve İnşaat Magazin Dergisi Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Harmancı’nın elinden aldı. Başkan Vekili Akyürek, sosyal, çevreci, kapsamlı ve çağdaş bir spor tesisi olarak öne çıkan ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda geleceğin şampiyonlarının yetişeceğini vurgulayıp, projeyi değerlendiren seçici kurula teşekkür etti. ASKİ ATATÜRK SPOR SALONU’NUN ÖZELLİKLERİ
Milliyetçi, üretken belediyeciliğin çağdaş ürünü olan 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi PTT Caddesi’ndeki 6 dönüm alanda 10 bin metrekare kapalı alan sahip olacak şekilde projelendirdi. Tasarımında güneş ışığının en verimli şekilde değerlendirilmesi esas alınan projede, fotovoltaik güneş pilleri kullanılarak, tesise kendi enerjisini üretme altyapısı kazandırıldı. Bu ünitede elektrikli otomobiller için şarj istasyonu da oluşturuldu. Salonun iç mekanında tribünler, soyunma odaları, basın çalışma odaları, fitness salonu, spor odası, masaj odaları, kulüp yönetim ofisleri, personel alanları, kafeteryalar ve mağazalar yer aldı. Engelli insanların tribünlere sorunsuz ulaşımı için engelli asansörleri,  rampalar, özel seyir noktaları ve engelli tuvaletleri yer aldı. Engelli sporcular için de ihtiyaç duyulan düzenlemeler yapıldı. 50 araçlık kapalı, 40 araçlık otopark ile bisiklet park yerleri oluşturuldu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık