SÖZLÜ'YE SEVGİ SELİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi’nde hemşerileri ile buluştu.

SÖZLÜ'YE SEVGİ SELİ
  • 12 Aralık 2018, Çarşamba 11:30

BU KEZ DURAĞI BÜYÜKMANGIT MAHALLESİ OLDU

Her gittiği mahallede hemşerilerinin sevgi seli ile karşılanan, katıldığı toplantılar mini bir mitinge dönüşen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün bu kez durağı 15 Yıl belediye başkanlığı yaptığı Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi oldu.

“HER ZAMAN DESTEĞİNİZİ GÖRDÜM”

Hemşerileri ile bir kahvehanede buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada Büyükmangıt sakinlerinin her zaman desteğini gördüğünü ifade ederek onlara teşekkür etti. Hemşerilerinden aldığı manevi güç ile Adana’nın gelecek yüz yılını inşa eden çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Sözlü, bir süre onlarla sohbet etti, mahalle sakinlerinin sorun, takdir ve taleplerini dinledi.

Başkan Sözlü, çiçeklerle karşılandığı Büyükmangıt Mahallesi’nden alkışlarla uğurlandı.