solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi Çalışanlarının Duaları Amir Sarı İçin

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının duaları Amir Sarı için Adana Büyükşehir Belediyesi personeli, geçen 6 Aralık’ta kalp krizi sonucu vefat eden Adana Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Kent Bilgi Sistemi Şube Müdürü Amir Sarı’yı dualarla andı. Daire Başkanı Mükremin Duygun ile çalışma arkadaşları, 53 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuşan Amir Sarı için Kuran-ı Kerim tilaveti ve […]

Büyükşehir Belediyesi Çalışanlarının Duaları Amir Sarı İçin
  • 19 Aralık 2018, Çarşamba 10:46

 

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının duaları Amir Sarı için

Adana Büyükşehir Belediyesi personeli, geçen 6 Aralık’ta kalp krizi sonucu vefat eden Adana Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Kent Bilgi Sistemi Şube Müdürü Amir Sarı’yı dualarla andı. Daire Başkanı Mükremin Duygun ile çalışma arkadaşları, 53 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuşan Amir Sarı için Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okuttu.

Daire Başkanı Mükremin Duygun, hayatının en verimli olduğu yıllarda ani kalp krizi sonucu vefat eden Amir Sarı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Duygun, “Amir Sarı kardeşimizin tüm ailesinin büyük acısını yürekten paylaşıyor, kendilerine sabır, metanet ve başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık