solyanreklam
sagreklam

Başkan Sözlü: “Hep Hizmet Hep Üretim”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Antalya’da düzenlenen belediye başkanları toplantısının hemen ardından katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi,

Başkan Sözlü: “Hep Hizmet Hep Üretim”
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 12:31

 

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Antalya’da düzenlenen belediye başkanları toplantısının hemen ardından katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi, Adana’da hayata geçirdikleri ve ikinci dönem için planladıkları projeleri anlattı

 

“SEYHAN’IN GÜNEYİ VE YÜREĞİR’İ YENİLEYECEĞİZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kanal A’da yapılan Geniş Açı programının canlı yayın konuğu oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Antalya’da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı’nın hemen ardından katıldığı canlı yayında Adana’da uygulamaya koydukları projeler ve ikinci dönem için planlarını anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’da aşağı Seyhan ve Yüreğir’in yenilenmediği müddetçe Türk Milleti’nin medeniyet çıtasını yükseltme profili sergileyemeyeceklerini, bu sebeple Seyhan’ın güneyini ve Yüreğir’i yenileyeceklerini belirtti.

“KASAMDA HİÇ PARA OLMADI”

Yıllardır yapılamayanları dört buçuk yıllık hizmet süresine sığdırdığını, gelmiş geçmiş hiç bir belediye başkanının kendisi kadar sanayi üretim alt yapısını oluşturmadığını aktaran Başkan Sözlü, “20 yıllık belediye başkanlığı hayatımda ne Ceyhan’da ne Adana’da kasamda hiç para olmadı. Çünkü hep hizmet hep üretim” diyerek Adana’da üretimi ibadet saydığını belirtti.

“YENİ İMAR ALANLARI AÇMADIM”

Göreve geldiği günden bu yana Adana’da yeni imar alanları açmadığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dikey mimariden kastının aslında yoğunluk olduğunu ifade ederek “Seçim kazanmak için değil Adananın refah düzeyini yakalamış, şehircilik açısından gelişmiş modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“LİDERİMİZİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda dev hamlelere imza attığını, Girne Köprüsü’nün genişletilmesi, Sular mevkiini Yavuzlar’a bağlayacak köprünün yapılması, Koza Köprüsü’nün yapılması gibi projelerle Adana’nın Suriye’si niteliğindeki Yüreğir’i kıymetlendireceklerini belirtti. 2019 mahalli idareler seçimleri için Türkiye’de gösterilen ilk belediye başkan adayı olan ve buna dair değerlendirmesi sorulan Başkan Sözlü, soruya “Milliyetçi Hareket Partisi’nin 8-9 Şubat 1969 temelleri Adana’da atıldı. Adana partimiz ve Liderimiz Devlet Bahçeli için özel bir yer. 2014’te de ilk aday gösterilen isim bendim. Büyük Türkiye idealine olan inancımız, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışımızla Liderimizi mahcup etmeyeceğiz” diyerek yanıt verdi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık